Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd moeten we reserveren voor de fotoshoot?

Voor een fotoshoot moet je ruim een uur voor uit trekken. Hierbij is de reistijd naar de locatie natuurlijk niet bij inbegrepen. Tijdens deze fotoshoot zullen we jullie begeleiden en proberen een zo ontspannen mogelijke sfeer te creëren. Dit moment is er voor jullie om even los te zijn van een hectische dag en even tot ontspanning te komen. Hou er wel rekening mee dat wanneer het regent dat jullie ook een binnenlocatie op het oog hebben.

Kunnen we ook een proefsessie doen?

Dat kan natuurlijk. We noemen dat een loveshoot of pre-weddingshoot. Het is een perfecte manier om alvast te wennen aan de camera en zo leren we elkaar ook beter kennen. De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie trouwdag. Denk aan de trouwkaart, bedankkaartjes, vlaggetje, etiket voor op de wijnfles, je kunt er alle kanten mee op. De kosten voor een loveshoot zijn € 75,- in combinatie met een bruidsreportage. Inclusief 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie.

Hoe worden de foto's bewerkt?

Alle foto’s worden worden bewerkt op belichting, contrast, kleur en uitsnede. De foto’s van de fotoshoot zullen extra aandacht krijgen. Wanneer er iemand met een koortslip of iets dergelijks op de foto staat dan zullen we die retoucheren. 

Zijn jullie alleen werkzaam in Flevoland?

Nee, als bruidsfotografen werken wij door heel Nederland. De reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen met uitzondering van de Waddeneilanden en parkeerkosten.

Kunnen we jullie ook minder dan 4 uur inhuren?

Ja dat kan. Neem even contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wel zullen we reiskosten in rekening brengen wanneer de reportage buiten Almere is.

Wij trouwen niet in Nederland. Gaan jullie met ons mee?

Dat is totaal geen probleem. Wanneer onze agenda het toelaat reizen we graag met jullie mee.

Waarom twee bruidsfotografen?

Twee bruidsfotografen zien meer dan één bruidsfotograaf. Om een compleet beeld van jullie dag te krijgen kan de één de bruid fotograferen bij het aankleden en de make-up en de ander bij de de bruidegom. Wij kunnen ons dus makkelijk splitsen. Tijdens de ceremonie kan de één zich helemaal focussen op het bruidspaar en de ander op de gasten en de details.

Wat als het regent op onze trouwdag?

Wanneer het weer het niet toe laat zal de fotoshoot binnen plaats moeten vinden. Jullie zullen zelf de binnenlocatie moeten bedenken. Hou er rekening mee dat er niet overal gefotografeerd mag worden of dat jullie een ruimte moeten reserveren. Een tweede optie is dat we de fotoshoot op een latere datum doen. In dit geval brengen wij wel reiskosten in rekening.

Wij zijn niet fotogeniek, wat nu?

Dat horen wij vaker zeggen en uiteindelijk is iedereen heel tevreden hoe ze op de foto staan. Tijdens de fotoshoot zullen we jullie begeleiden en hier en daar wat aanwijzingen geven. Geniet vooral van elkaar en wij zullen er voor zorgen dat jullie mooi op de foto komen.  De rest van de dag zullen wij ongemerkt spontane foto’s maken.

Hoe berekenen jullie de uren?

Wanneer jullie een bruidsreportage bij ons afnemen zijn wij continu actief. Ook tijdens het diner zullen wij foto’s blijven maken van speeches die gehouden worden, detailfoto’s van de gedekte tafels en de gerechten die geserveerd worden. Dit alles maakt jullie bruidsreportage compleet.

Hoe zit het met de betaling?

Wij hanteren een aanbetaling van 30%. Zodra die is betaald staat jullie dag definitief vast. Het restantbedrag dient een week voor de trouwdatum overgemaakt zijn.

Eten jullie mee tijdens het diner?

Wij eten graag een hapje mee. Jullie hoeven ons geen uitgebreide maaltijd te serveren, want tijdens het diner blijven wij fotograferen. Etende mensen zullen wij niet op de foto zetten, maar detailfoto’s, en een aangeklede tafel en de speeches zullen wij zeker vastleggen.

error: Content is protected !!