Werkwijze

bohemian
Bruidstaart

Beschikbaar

Zijn wij nog beschikbaar op jullie trouwdag? Als jullie dag nog vrij staat, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek kunnen we kennis maken met elkaar. Jullie kunnen ons vertellen over jullie dagindeling en jullie wensen kenbaar maken en wij  vertellen hoe we te werk gaan. Wij zullen met jullie meedenken, zonodig tips geven. Niet alleen voor ons is het heel belangrijk dat er een ‘klik’ is, hetzelfde geldt natuurlijk ook voor jullie.

Bevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan sturen we jullie een factuur. Hierop staat vermeld welk pakket jullie gekozen hebben, de trouwdatum en de tijd dat wij bij jullie aanwezig zijn. De opdracht is definitief wanneer er een aanbetaling van 30% is gedaan.

Vooraf

Twee weken voor de huwelijksdatum nemen we nog even contact met jullie op. Ook zullen we contact opnemen met de ceremoniemeester voor de laatste informatie. Aan de hand van jullie informatie zullen wij een draaiboek samenstellen.

De trouwdag

Op de trouwdag zelf zijn wij ruim van te voren aanwezig. Het voordeel van twee bruidsfotografen is dat wij ons kunnen splitsen. Zo kan de één bij de bruid zijn, terwijl de ander bij de voorbereidingen van de bruidegom is.
Onze stijl van bruidsfotografie laat zich het beste omschrijven als spontaan en documentair. Wij registreren wat er is, van kleine details tot grote momenten. Tijdens de ceremonie houdt de één zich bezig met het bruidspaar terwijl de ander zich mengt onder de gasten. Zo wordt elk moment vastgelegd.
Op de trouwdag plannen we ook een moment in voor een fotoshoot op een door jullie uitgekozen mooie locatie. Vaak vinden bruidsparen dit een spannend moment. Tijdens deze fotoshoot zullen we jullie begeleiden en een zo ontspannen mogelijke sfeer creëren. Zo hebben jullie even een moment  om even los te zijn van een hectische dag en even tot ontspanning te komen.

Nabewerking en aflevering

Na afloop van de bruiloft maken we een selectie van de foto’s en bewerken ze na op belichting, contrast, kleur en uitsnede. Binnen twee dagen sturen we jullie een preview van 10 foto’s waardoor jullie al een beetje kunnen nagenieten. Wanneer de foto’s klaar zijn, doorgaans binnen 4 weken, dan komen de foto’s op een speciaal voor jullie gemaakte website. Deze website, waar jullie een wachtwoord voor krijgen, kunnen jullie naar hartenlust delen met jullie vrienden en familie, zodat ook zij kunnen meegenieten van de foto’s. Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt krijgen jullie de foto’s op een USB-kaart en bovendien doen wij van Flevo Fotografie er ook nog gratis een luxe slideshow bij met door jullie uitgekozen muziek.

Spreekt jullie onze werkwijze aan, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek.

 

error: Content is protected !!