Hallo aanstaande bruidsparen

Gaan jullie trouwen in 2017? Wat vliegt de tijd, we gaan weer naar 2017, voor een aantal van jullie een bijzonder jaar, want dan stappen jullie in het huwelijksbootje. Hebben jullie alles geregeld maar zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf. Kijk dan even op onze site www.flevofotografie.nl en bekijk onze pakketten en tarieven. Daar staat heel helder en duidelijk hoe wij te werk gaan en wat wij er voor vragen, geen gedoe met offertes aanvragen. Zo kom je achteraf ook niet voor verrassingen te staan. Twee fotografen zorgen er voor dat jullie huwelijksdag van alle kanten wordt belicht, Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek en laat ons horen wat jullie wensen zijn voor jullie bruiloft en wellicht komen wij er samen uit.

Actie

Mocht je denken: Ik doe al met jullie actie mee, wat gaat er dan gebeuren als ik win? Geen nood, mocht je voor 8 uur een bruidsreportage bij ons hebben geboekt, trekken wij er 4 uur vanaf, die krijg je dan gratis van ons, en vergeet natuurlijk niet die prachtige en heerlijke bruidstaart van De Taartenstulp die je er ook gratis bij krijgt!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of telefonisch op telefoonnummer: 06-46941042.(24/7 bereikbaar) Ik hoop tot ziens. Mvg, Richard Brefeld

error: Content is protected !!